Program i tematyka:
09.00 – 10.00 Przyjazd uczestników spotkania. Do dyspozycji gości – kawa, herbata, poczęstunek w formie wiejskiego stołu.
10.00 – 10.20 Powitanie uczestników konferencji – Stanisław Kolbusz, Sławomir Gacka, Przemysław Karwowski
10.20 – 10.40 Doświadczenia z wyjazdu studyjnego grupy Barbary Wójcik do Bratuszyna, gospodarstw referencyjnych, oczyszczalni w Turku, Term Uniejowskich – Barbara Wójcik
10.40 – 11.10 Budowanie relacji w matecznikach – Kazimierz Rybicki
11.10 – 11.40 Znaczenie budowania relacji z użytkownikami naszych wyrobów – Sławomir Gacka
11.40 – 12.10 Agrotechnika – zastosowanie Ema5 i Ema5 z wrotyczem – Sebastian Podstawka
12.10 – 12.40 Ekologiczna uprawa owoców miękkich – Wacław Wawrzyniak
12.40 – 13.00 ProBioEmy w hodowli i chowie zwierząt – Andrzej Mazur
13.00 – 13.40 Przerwa obiadowa (obiad płatny na miejscu 15,00 PLN)
13.40 –14.10 Probiotyki – wybór czy konieczność – Wiesława Purwin
14.10 – 14.40 Bioasekuracja pomieszczeń. Usługa zamgławiania jako dodatkowe źródło dochodu – Michał Fedosz
14.40 – 15.10 Probiotyki dla zdrowia i domu – Izabela Jaglarz
15.10 – 15.30 Akademia EM-WICI – podsumowanie odbytych szkoleń, nowe szkolenia od maja – Przemysław Karwowski, Rafał Białowąs
15.30 Pytania, dyskusja - zakończenie spotkania
Mapa szkoleń, spotkań