NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you do not change browser settings, you agree to it.

I understand

2015.11.20, Kłodzko

Temat:
Probiotechnologia w hodowli bydła mięsnego.

Rozpoczęcie: 2015-11-20 , godz: 1115
Zakończenie: 2015-11-20 , godz: 1215
Miejsce: Restauracja Korona, 57-300 Kłodzko, Noworudzka 1
gm. Kłodzko, pow. kłodzki, woj. Dolnośląskie
Organizator:
Dolnośląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego we Wrocławiu
Dolnośląskie Centrum Mikroorganizmów

Osoba do kontaktu : Mirosław Prycik
Tel. : 509020302


Dolnośląskie Centrum Mikroorganizmów ma przyjemność zaprosić Państwa na wykład Pana Mirosława Prycika pt.: "Probiotechnologia w hodowli bydła mięsnego", w ramach Sieci na rzecz innowacji w rolnictwie i na obszarach wiejskich (SIR).

Serdecznie zapraszamy.



Mapa szkoleń, spotkań
Read 1574 times