NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you do not change browser settings, you agree to it.

I understand

2016.03.07, Turek

Temat:
Warsztaty Kręgu ZDROWA ZIEMIA

Rozpoczęcie: 2016-03-07 , godz: 1000
Zakończenie: 2016-03-07 , godz: 1600
Miejsce: Hotel Europejski, 62-700 Turek, Szadów Księży 1A
gm. Turek, pow. turkowski, woj. Wielkopolskie
Organizator:
Krąg ZDROWA ZIEMIA

Osoba do kontaktu : Michał Morelowski
Tel. : 506654158
Adres email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

RAMOWY PROGRAM WARSZTATÓW:

10.00 - 10.30 Sprawy organizacyjne, powitanie uczestników, przedstawienie i autoprezentacja osób uczestniczących po raz pierwszy w warsztatach szkoleniowych.
10.30 - 11.00 Stan odżywienia rośliny na podstawie oceny soku komórkowego -  uprawy z wykorzystaniem pro biotechnologii.
Bronisław Szembowski
11.00 - 11.30 Probiotechnologia  w uprawie zbóż – aspekt ekonomiczny i jakościowy, na przykładzie gospodarstwa Jerzego Rutowskiego
11.30 - 11.45 Przerwa kawowa
11.45 - 12.15 Probiotechnologia w uprawach sadowniczych – czy żywność prozdrowotna musi być droga?
Zbigniew Chajęcki
12.15 - 12.45 Probiotyki w chowie zwierząt (bydło, trzoda chlewna, drób)
Andrzej Mazur
12.45 - 13.05 Najważniejsze czynniki decydujące o naszym zdrowiu
Michał Morelowski
13.05 - 13.30 Kosmetyki  i środki czystości w naszych domach i ich wpływ na nasze zdrowie
Jarosław Jaglarz
13.30 - 14.30 Niech żywność będzie Twoim lekarstwem...
dr Leszek Handzewniak
14.30 - 16.00 Pytania, dyskusja, zakończenie i obiad


Mapa szkoleń, spotkań

Read 1793 times Last modified on Tuesday, 23 February 2016 17:13