RAMOWY PROGRAM WARSZTATÓW:
10.00 - 10.15 | Powitanie uczestników i sprawy organizacyjne. |
10.15 - 10.35 | O Kręgu Zdrowa Ziemia i Świecie mikroorganizmów. Stanisław Kolbusz |
10.35 - 10.55 | Program Gospodarstwo Probio-Ekonomiczne. Sławomir Gacka |
10.55 - 11.30 | Probiotechnologia w uprawie borówki i żurawiny. Wacław Wawrzyniak |
11.30 - 12.00 | Probiotechnologia - cele , możliwości, efekty wdrożenia w dużych gospodarstwach rolnych na przykładzie Gospodarstwa T. Zielonego Ścinawa. Bronisław Szembowski |
12.00 - 12.15 | Przerwa kawowa |
12.15 - 12.45 | Probiotechnologia w uprawie zbóż. Jerzy Rutecki |
12.45 - 13.20 | Wpływ pożytecznych mikroorganizmów (ProBio EM) w porównaniu do nawozu owczego na wybrane właściwości gleby i roślin pietruszki oraz bazylii. Roxana Tarnowska |
13.20 - 14.00 | Wypromować polską żywność jako żywność najwyższej jakości na świecie – certyfikacja PQF. Gabriel Janowski |
14.00 - 14.20 | Przerwa kawowa |
14.20 - 14.55 | Certyfikat żywności naturalnej PITiWN. Jakub Kwiatkowski |
14.55 - 15.30 | Słowo Prezesa. Sławomir Gacka |
15.30 - | Obiad |